Alpha Green

Een tuin … een heerlijke plaats om (bij) te komen, om op elk moment van de dag (of de nacht) in volle vrijheid te genieten van de rust en de natuur.

Tuin- en landschapsarchitect Jozef Feyt stelt u graag zijn kennis en ervaring ter beschikking voor het creëren van uw eigen paradijs.

Hebt u ... een intiem stadstuintje, een ruimtelijk dakterras of een grote wandeltuin? Wij maken uw tuindromen werkelijkheid. Wij ontwerpen uw droomtuin van a tot z, van de eerste grondwerken tot de laatste tuinlamp.

Het deskundige team van Alpha Green staat u bij met raad en daad in elke fase van het ontwerp – en eventueel ook daarna.

De tuin ... is de reflectie van de woning en van zijn bewoners. Elke persoon is uniek en dus is ook elke tuin uniek. Uw visitekaartje voor wie bij u binnenkomt en een oase voor u zodra u uw deur naar buiten opent. Het verlengde van uw woning en een constante ontdekkingstocht naar het natuurleven dat zich buiten afspeelt.

In de gerenoveerde hoeve in Rumst vond het 20-jarige bedrijf een nieuwe stek. U bent er van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

En tot slot

Nog een foto

Werkwijze

Stap 1

Aangename kennismaking

Persoonlijk contact is heel belangrijk bij het realiseren van uw droomtuin. Of het nu gaat om de aanleg van een zonnehoekje of het totaalontwerp van uw hele perceel. We bespreken eerst uw wensen en onze mogelijkheden. Pas daarna beslist u of u met ons in zee wilt. 

Stap 2

De grote lijnen

Waar komt de oprit? Hoe groot wordt uw terras? Wat is het uitzicht vanuit uw woonruimte? Wilt u graag een zwem- of visvijver? Al die elementen en nog veel meer komen aan bod in het voorontwerp. Dat geeft een eerste indruk van uw nieuwe tuin. Vervolgens gaan we sleutelen en schaven tot het helemaal goed zit.

Stap 3

Van azalea tot zilverschoon

In het definitieve ontwerp krijgt elke plant, bloem en boom zijn plekje. We houden rekening met seizoenen, hoogten, kleuren en niet te vergeten groei, zodat uw tuin op elk moment van het jaar een plaatje is. Ook in de herfst en de winter kunt u volop genieten van uw tuin.

Stap 4

De handen uit de mouwen

U kiest: legt u zelf uw tuin aan of geeft u dat liever uit handen? U kunt bij Alpha Green terecht voor elk aspect van de aanleg, als aparte dienst of in een pakket: grondwerken, verharding, beplanting, sproeiers, zwembaden tot en met tuinmeubels en verlichting.

Stap 5

En nu maar genieten!

Ook het onderhoud van uw tuin kunt u in zijn geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan het deskundige team van Alpha Green. Misschien houdt u van onkruid wieden, maar heeft u een hekel aan maaien? Of wilt u zelf wel snoeien, maar ziet u graag eerst hoe het moet? Vragen staat vrij! Wij zijn de partner van uw tuin.

Stap 6

Uitleg bij deze stap